+31 6 4299 0188 info@beasmiles.com

Hallo! Ik ben Béatrice

Caycediaanse Sofroloog

Als Sofroloog help ik medewerkers en leidinggevenden om balans in het leven te vinden. Hiervoor gebruik ik Sofrologie als methode om zelfstandig te leren:

 • meer vitaliteit te krijgen
 • zelfkennis te ontwikkelen
 • optimistischer te zijn
 • beter met anderen te verbinden

In 2017 maakte ik kennis met Sofrologie tijdens de herstelperiode van een burn-out. Verbaasd over de snelle resultaten van de oefeningen, besloot ik om zelf de opleiding te volgen. Ik heb mijn Master diploma bij Sofrocay gehaald en ik ben een actief lid van VCS vzw, de Nederlandstalige beroepsvereniging “Vereniging voor Caycediaanse Sofrologen vzw”.

Mijn motivatie om mij in Sofrologie te specialiseren was om mijn manier van leven te verbeteren en mijzelf beter te leren kennen. Inderdaad, door gebrek aan zelfkennis en zelfwaardering heb ik te lang mijn eigen prioriteiten genegeerd. Deels heeft dat tot slechte leefgewoonten geleid die met de tijd zich hebben verergerd tot een burn-out.

De Sofrologie-oefeningen hebben mijn zelfvertrouwen teruggebracht. Nu sta ik positiever in het leven en kan beter afstand nemen van de hectiek van de dag. Meer zelfvertrouwen, optimisme en vitaliteit helpen mij dagelijks meer risico’s te nemen, betere beslissingen te nemen en meer constructieve relaties aan te gaan.

Levensgeluk is wat ik iedereen wens en daarvoor wil ik degenen helpen die ervoor kiezen om dichter bij zichzelf te komen.

Mijn Programma's

 

SOFROLOGIE ONTDEKKEN

Met dit kennismakingspakket van 3 sessies (gespreid over 2 weken), ervaar je wat Sofrologie voor je kan betekenen

MINDER STRESS

Met de erkende Sofrocay training  "Beter Leven met Sofrologie" (5 keer een wekelijkse sessie), leer je dichterbij jezelf te zijn en beter met stress en emoties om te gaan.

VITALITEIT & ENERGIE

Met de erkende Sofrocay training "Beter Slapen met Sofrologie" (5 keer een wekelijkse sessie), leer je hoe je de kwaliteit van je slaap kunt verbeteren.

BOOST-SESSIES IN DE NATUUR

Omdat we onderdeel zijn van een natuurlijke en culturele omgeving in voortdurende beweging, waaraan we ons zowel privé als zakelijk constant moeten kunnen aanpassen, gebruik ik de natuur als "mede-coach" in mijn boost-sessies “Sofrologie in de Natuur”. Daarvoor werk ik samen met Olivier Bello van Arpentages.

POSITIEVE WERKOMGEVING

"A flower can only grow in a supportive garden."

Volg de BreakYourOwnBias workshop, om steeds meer vrij te komen van socio-culturele vooroordelen en ongewenst automatisch gedrag. Deze workshop geef ik samen met Yvonne van Schaik - Executive Coach.

LEIDERSCHAP

In deze inspirerende kroniekenbundel: “Ready for Female Leadership: The future is NOW”, deel ik samen met 27 co-auteurs mijn expertise, advies en ideeën voor de verbetering van persoonlijk leiderschap.

Hier kun je het boek kopen, achtergrondinformatie over de auteurs lezen en vind je de mogelijke acties van de RFFL Foundation: www.readyforfemaleleadership.org

Workshop 16 sept

Ontstressen en presteren met Sofrologie

Groepssessies of individueel

Groepen zijn gestart in Soest!

Tarief: 120€  of  30€ per sessie pp

In 4 wekelijkse sessies van telkens 1,5 uur, leer je meer energie en focus halen voor je tentamens en examen met simpele technieken. 

De sessies vinden plaats individueel of in kleine groepen van max. 4 personen

 • op woensdag en donderdag vanaf 18.30
 • op zondag vanaf 12.30

Graag registreren met een bericht naar info@beasmiles.com met je naam en  mobiele nummer (alleen bedoeld voor het versturen van een betaalverzoek aan het einde van de eerste sessie), en je beschikbaarheid op de dag(en) wanneer je kan komen.

Ik stuur vervolgens een bevestiging met de details van de locatie en de  tijden.

 

 

Aarde

Joie de Vivre met Sofrologie

Groepsessies

Nieuwe groepen starten in Soest vanaf 24 mei 2023!

In 3 wekelijkse sessies van telkens 1,5 uur, doet u mee aan een persoonlijke sofrologie training om te ontspannen, te herladen, een positieve mindset te ontwikkelen en beter met stress om te gaan.

Wanneer?

Op woensdag 24 mei, 31 mei en 7 juni van 19.30 – 21.00 (Inloop vanaf 19.15)

Wanneer? Soest (Buurthuis)

Tarief: 90€ (voor 3 sessies)

U krijgt opnames en instructies om thuis zelf te kunnen oefenen en de methode te integreren in uw dagelijks leven.

Graag registreren met een bericht naar info@beasmiles.com met uw naam en aanhefmobiele nummer 

Ik stuur vervolgens een bevestiging met de details van de locatie en de definitieve tijden.

 

NB:

 • Vanwege de trap is de locatie helaas niet toegankelijk voor iemand in een rolstoel.
 • Het mobiele nummer heb ik nodig om onvoorziene veranderingen door te geven en wordt verder niet bewaard. 

 

Aarde

Ontdekken wat Sofrologie kan betekenen

Webinars

Gratis webinars tijdens de Internationale Week van Caycediaanse Sofrologie tussen 13 en 19 november 2023.

Of je nu een professional bent op zoek naar minder stress, of een student die zijn focus en welzijn wil verbeteren, in samenwerking met Sofrologie.nu, geef ik 2 webinars om te ontdekken wat Caycediaanse Sofrologie is en kan betekenen op het gebied van stress en zelf-ontwikkeling. 

Webinar 1: "Ontdek Sofrologie, in Nederland" - 14 november om 16:00 uur

Webinar 2: " Sofrologie in Actie: Toepassingen en Q&A" - 16 november om 16:00 uur

Inschrijven via contact formulier op deze link

Workshop 16 sept

Beter slapen met Sofrologie

Groepssessies

Groepen starten in Soest vanaf 6 november 2022!

Tarief: 150€ (BTW incl.)

In 5 wekelijkse sessies van telkens 1,5 uur, krijgt u theorie over het slapen, zelfhulpmiddelen en opnames om de technieken overdag en ‘s nachts te herhalen. 

Graag registreren met een bericht naar info@beasmiles.com met uw naam en aanhef, mobiele nummer (alleen bedoeld voor het versturen van een betaalverzoek aan het einde van de eerste sessie), en uw beschikbaarheid op de volgende moment(en):

 • Dinsdag 19.30 – 20.30
 • Woensdag 19.30 – 20.30
 • Donderdag 19.30 – 20.30
 • Zondag 10.30 – 11.30
 • Zondag 14.00 – 15.00

Ik stuur vervolgens een bevestiging met de details van de locatie en de definitieve tijden.

 

 

Koop een boek

Koop een inspirerend boek voor jezelf of als cadeau

Lezen

Vrouwelijke leiderschapsvaardigheden ontwikkelen - ongeacht je aard - om ze in balans te brengen met mannelijke leiderschapstrekken verbetert je persoonlijke leiderschap.

Leer meer erover in dit inspirerende boek: “Ready for Female Leadership: The future is NOW”. Naast 27 co-auteurs deel ik mijn expertise, advies, verhalen en ideeën voor de verbetering van persoonlijk leiderschap vanuit een minderheidspositie.

Contacteer de (Ready for Female Leadership) RFFL Foundation om hierover in gesprek te gaan op je werk of op school.

Telefoon

+31 6 4299 0188

Maak direct een afspraak

klik hier en ga naar Calendly

E-mail

info@beasmiles.com