+31 6 4299 0188 info@beasmiles.com

Hallo! Ik ben Béatrice

Caycediaanse Sofroloog

Als Sofroloog help ik medewerkers en leidinggevenden om balans in het leven te vinden. Hiervoor gebruik ik Sofrologie als methode om zelfstandig te leren:

  • meer vitaliteit te krijgen
  • zelfkennis te ontwikkelen
  • optimistischer te zijn
  • beter met anderen te verbinden

In 2017 maakte ik kennis met Sofrologie tijdens de herstelperiode van een burn-out. Verbaasd over de snelle resultaten van de oefeningen, besloot ik om zelf de opleiding te volgen. Ik heb mijn Master diploma bij Sofrocay gehaald en ik ben een actief lid van VCS vzw, de Nederlandstalige beroepsvereniging “Vereniging voor Caycediaanse Sofrologen vzw”.

Mijn motivatie om mij in Sofrologie te specialiseren was om mijn manier van leven te verbeteren en mijzelf beter te leren kennen. Inderdaad, door gebrek aan zelfkennis en zelfwaardering heb ik te lang mijn eigen prioriteiten genegeerd. Deels heeft dat tot slechte leefgewoonten geleid die met de tijd zich hebben verergerd tot een burn-out.

De Sofrologie-oefeningen hebben mijn zelfvertrouwen teruggebracht. Nu sta ik positiever in het leven en kan beter afstand nemen van de hectiek van de dag. Meer zelfvertrouwen, optimisme en vitaliteit helpen mij dagelijks meer risico’s te nemen, betere beslissingen te nemen en meer constructieve relaties aan te gaan.

Levensgeluk is wat ik iedereen wens en daarvoor wil ik degenen helpen die ervoor kiezen om dichter bij zichzelf te komen.

Mijn Programma's

 

SOFROLOGIE ONTDEKKEN

Met dit kennismakingspakket van 3 sessies (gespreid over 2 weken), ervaar je wat Sofrologie voor je kan betekenen

MINDER STRESS

Met de erkende Sofrocay training  "Beter Leven met Sofrologie" (5 keer een wekelijkse sessie), leer je dichterbij jezelf te zijn en beter met stress en emoties om te gaan.

VITALITEIT & ENERGIE

Met de erkende Sofrocay training "Beter Slapen met Sofrologie" (5 keer een wekelijkse sessie), leer je hoe je de kwaliteit van je slaap kunt verbeteren.

BOOST-SESSIES IN DE NATUUR

Omdat we onderdeel zijn van een natuurlijke en culturele omgeving in voortdurende beweging, waaraan we ons zowel privé als zakelijk constant moeten kunnen aanpassen, gebruik ik de natuur als "mede-coach" in mijn boost-sessies “Sofrologie in de Natuur”. Daarvoor werk ik samen met Olivier Bello van Arpentages.

POSITIEVE WERKOMGEVING

"A flower can only grow in a supportive garden."

Volg de BreakYourOwnBias workshop, om steeds meer vrij te komen van socio-culturele vooroordelen en ongewenst automatisch gedrag. Deze workshop geef ik samen met Yvonne van Schaik - Executive Coach.

LEIDERSCHAP

In deze inspirerende kroniekenbundel: “Ready for Female Leadership: The future is NOW”, deel ik samen met 27 co-auteurs mijn expertise, advies en ideeën voor de verbetering van persoonlijk leiderschap.

Hier kun je het boek kopen, achtergrondinformatie over de auteurs lezen en vind je de mogelijke acties van de RFFL Foundation: www.readyforfemaleleadership.org

Telefoon

+31 6 4299 0188

Maak direct een afspraak

klik hier en ga naar Calendly

E-mail

info@beasmiles.com