+31 6 4299 0188 info@beasmiles.com

In Zwitserland, Frankrijk en België gebruiken zorgverleners (dokters, fysiotherapeuten, psychologen, verpleegkundigen, …) Sofrologie bij de behandeling van ondermeer burn-out, depressie, angststoornissen, chronische pijn, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), zwangerschap, etc.

In het dagelijks leven helpen sofrologen je beter om te gaan met alle vormen van stress om:

  • beter te presteren en samen te werken op school of op het werk
  • sportieve trainingsschema’s te ondersteunen
  • om te gaan met belangrijke levensmomenten zoals rouw, echtscheiding en trauma’s
  • zelfvertrouwen en optimisme te ontwikkelen

Sofrologie werkt dus gericht en als persoonlijke ontwikkelingsmethode.

Mijn Programma's

 

SOFROLOGIE ONTDEKKEN

Met dit kennismakingspakket van 3 sessies (gespreid over 2 weken), ervaar je wat Sofrologie voor je kan betekenen

MINDER STRESS

Met de erkende Sofrocay training  "Beter Leven met Sofrologie" (5 keer een wekelijkse sessie), leer je dichterbij jezelf te zijn en beter met stress en emoties om te gaan.

VITALITEIT & ENERGIE

Met de erkende Sofrocay training "Beter Slapen met Sofrologie" (5 keer een wekelijkse sessie), leer je hoe je de kwaliteit van je slaap kunt verbeteren.

BOOST-SESSIES IN DE NATUUR

Omdat we onderdeel zijn van een natuurlijke en culturele omgeving in voortdurende beweging, waaraan we ons zowel privé als zakelijk constant moeten kunnen aanpassen, gebruik ik de natuur als "mede-coach" in mijn boost-sessies “Sofrologie in de Natuur”. Daarvoor werk ik samen met Olivier Bello van Arpentages.

POSITIEVE WERKOMGEVING

"A flower can only grow in a supportive garden."

Volg de BreakYourOwnBias workshop, om steeds meer vrij te komen van socio-culturele vooroordelen en ongewenst automatisch gedrag. Deze workshop geef ik samen met Yvonne van Schaik - Executive Coach.

LEIDERSCHAP

In deze inspirerende kroniekenbundel: “Ready for Female Leadership: The future is NOW”, deel ik samen met 27 co-auteurs mijn expertise, advies en ideeën voor de verbetering van persoonlijk leiderschap.

Hier kun je het boek kopen, achtergrondinformatie over de auteurs lezen en vind je de mogelijke acties van de RFFL Foundation: www.readyforfemaleleadership.org

Telefoon

+31 6 4299 0188

Maak direct een afspraak

klik hier en ga naar Calendly

E-mail

info@beasmiles.com